CRM zakelijk

brochure 270Archie CRM voegt zich naar de organisatie, ondersteunt op alle fronten het klantcontact en motiveert medewerkers tot initiatief en pro-actief gedrag. Het is ontworpen voor middelgrote werkgroepen en management. Praktische analyses en dashboards geven zicht op de realisatie van doelstellingen. Het integreert met de producten van Microsoft en koppelt met front en back office  systemen.

De kern van de Archie CRM-oplossing stimuleert het delen van kennis. Via PC, tablet of smartphone zien de eindgebruikers met een helicopterview alle relevante gegevens. Activiteiten en kansen worden tot in de puntjes ondersteund. Registratie en invoer gaat spelenderwijs en veelal automatisch. Effectieve communicatie met de juiste relaties is een logisch gevolg. 

Wilt u meer weten van de CRM markt klik dan hier.

Neem contact op voor een online demo Stuur mij een brochure

 
Onderscheidende kenmerken

Gemak voor de gebruikers, de riante functionaliteit, de praktische dashboards, de compleetheid, de aanpasbaarheid, het korte leertraject en de beperkte consultancy.

Toepassingen

 
Investering

Archie CRM is er voor de smartphone, tablet, laptop en pc. De investering is vanaf € 200 per maand. U kunt Archie op uw eigen systemen draaien of in de Nederlandse of Europese Archie Cloud.

 

 

Deze site maakt gebruik van cookies voor analytische doeleinden. Door op akkoord te klikken gaat u akkoord met de plaatsing en gebruik van cookies.
Meer over ons privacybeleid vindt u hier